Kalender slutet 2018 början 2019
 

Lilljul
Lördagen den 15 december kl 14,00 möts vi i Gamla Hemmet och äter tomtegröt med skinkmacka. Först bjuder Bengt förståss på rykande varm glögg med pepparkaka som brukligt i snickarboa. Ja det blir också kaffe och kaka, lotteri som kostar 5 kr per lott och allsång med de gamla kända julvisorna. Små avbrott i det gemytliga samspråket vid bordet då Åke har några små anekdoter att förtälja.Vi hoppas på en fin eftermiddag.
Välkomna in i det julpyntade Gamla Hemmet!

 
 
Julgransplundring på gammalt vis
för alla ådrar
Lördag den 19 januari kl 14.00 i Gamla Hemmet med kaffe och dopp.
Förr när jul-, nyår- och trettondagshelgerna var över, var det dags för julgransplundringar. Sedan man intagit kaffe eller mjölkchoklad med doppa ägnade man sig åt sånger, lekar, tävlingar och till sist gottepåsar som delades ut innan man gick hem. Så roligt eller hur?
Kom till oss på Gamla Hemmet och vi provar på tillsammans. Vi kastar sedan den rara granen.                   

 
 
Västgötahistorier
Torsdagen den 14 februari kl 18.30 kommer förre kantorn och läraren Kalle Främberg till Gamla Hemmet och berättar sina mustiga och härliga västgötahistorier. Det måste man bara höra.
Efteråt tar vi en kopp te eller kaffe och smörgås medan vi studerar en så kallad Dialogduk från Hembygdsförbundet. Vad är bra och vad är dåligt med vår förening? Vi funderar tillsammans en stund.
 
Årsmöte
Torsdagen den 21 mars kl 18.30 i
Gamla Hemmet.
 
   
Måndagsträffar  
Varje måndag från 10.00 till 13.00
(eller så länge man vill). Vi är på hemmet och pysslar med allt möjligt men vi är också "bara där". Vi pratar och har trevligt och så fikar vi förståss! Klockan elva är kaffet färdigt och brödet framme så kom bara ner och delta en stund i samvaron. Ett gott skratt....
Pågår hela året
 
   
Bygdecirkeln  
Onsdagar varje jämn vecka kl 18.30
Uppehåll över jul
 
Tipspromenaderna  
Varje söndag kl 09.30 - 11.00 med undantag för uppehåll under vintern  
   
Uppdaterad 2018 12/05
ÅÖ